tag:blogger.com,1999:blog-2727336172179849391.post3483780935055266198..comments2023-08-02T17:57:33.783+02:00Comments on Jépatojta van!: ElsőPixie Piehttp://www.blogger.com/profile/09035898134562418055noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2727336172179849391.post-33985030679864752142009-12-05T13:33:09.159+01:002009-12-05T13:33:09.159+01:00Szia! Köszönöm szépen! :)
Én egy régi receptet has...Szia! Köszönöm szépen! :)<br />Én egy régi receptet használok, amit aszerint variálgatok, hogy éppen burkolásra vagy figurakészítésre szánom. Még anyukámnak küldték valami reklámanyaghoz kis receptes kártya formájában. Az alapja víz-zselatin-cukorszirup-porcukor. A végén rendes vajjal gyúrom meg, de előtte egy kicsit hűtőben lehűtöm a masszát. Már régóta nem méricskélek, így nem tudnám a pontos mennyiségeket megmondani, de ha rugalmasabbra és sűrűbbre szeretném a formázáshoz, akkor több zselatint és szirupot használok és a vajból is olvasztok hozzá, majd utána hűtöm le. Ha burkolásra szánom, akkor frissen borítom a tortára.Pixie Piehttps://www.blogger.com/profile/09035898134562418055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2727336172179849391.post-34839012550866258932009-12-05T10:30:24.219+01:002009-12-05T10:30:24.219+01:00Szia!
Gyönyörűek a munkáid... Le a kalappal! :-)
...Szia!<br /><br />Gyönyörűek a munkáid... Le a kalappal! :-)<br />Azt megkérdezhetem, hogy a fondant milyen recept alapján készül Nálad? Többet is találtam a neten, és jól jönne egy bevált recept, mielőtt nekiállok!<br /><br />KösziAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02484875774639427091noreply@blogger.com