tag:blogger.com,1999:blog-2727336172179849391.post8642308417344276003..comments2023-08-02T17:57:33.783+02:00Comments on Jépatojta van!: Fehér csokis créme brulée naranccsalPixie Piehttp://www.blogger.com/profile/09035898134562418055noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2727336172179849391.post-20108089861587054302012-01-02T17:06:37.182+01:002012-01-02T17:06:37.182+01:00Fú, köszi szépen, hogy ilyen részletesen utánanézt...Fú, köszi szépen, hogy ilyen részletesen utánanéztél! Az biztos, hogy fehér nem maradt rajta, narancsvirágvizet én bevallom, nem tettem bele (nem volt itthon), így vagy ez, vagy az állás lehet a ludas.<br />Érdekes, én is szoktam narancslekvárt főzni és tényleg még soha nem lett keserű... Rejtély :-))Pannihttps://www.blogger.com/profile/03883630041993050779noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2727336172179849391.post-51183247210973054532012-01-02T09:07:10.439+01:002012-01-02T09:07:10.439+01:00Köszi Viki! :)
Köszi Nudlee! :)
Szia Panni! Örül...Köszi Viki! :)<br /><br />Köszi Nudlee! :)<br /><br />Szia Panni! Örülök, hogy sikert arattál vele! :)<br />Megpróbáltam utánanézni, mitől keseredhetett meg a narancsod, mert az enyémmel nem volt gond. Lehet, hogy sok volt neki az 5 óra, nekem csak 3 telt el a karamellizálásig. Olvastam olyat is a neten, hogy néha a sok állástól, vagy a melegítéstől megkeseredhet, vagy ha rajta marad egy kis fehér rész, esetleg egy kisebb mag a narancsból, szóval ezek közül bármelyik lehet. Jó, hogy szóltál, ki is egészítem a receptet ezzel az infóval. Furcsa egyébként, mert rendszeresen csinálok narancslekvárt, így elvileg a melegítéstől annak is meg kellene keserednie, de eddig nem volt ilyen. Meg ugye ott van a narancsos gyümölcsleves is, amit eleve tejtermékkel kombinálunk... Te is tettél bele narancsvirágvizet? Lehet, hogy az gátolja az ilyen problémákat, vagyis passz... de majd kipróbálok valamit ezzel kapcsolatban, ha bevált megírom. ;)Pixie Piehttps://www.blogger.com/profile/09035898134562418055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2727336172179849391.post-58354486619074163692012-01-02T08:33:30.549+01:002012-01-02T08:33:30.549+01:00Karácsonyra kaptam egy ilyen "hegesztőpisztol...Karácsonyra kaptam egy ilyen "hegesztőpisztolyt" és ezen próbáltam ki, isteni lett!!! Egy baj van, hogy a narancs bizony egy kicsit megkeseredett benne (olyan 5 órát volt a hűtőben), pedig teljesen hártyátlanul tettem bele :-(<br />De ettől eltekintve hatalmas sikere volt és tényleg nagyon egyszerű elkészíteni, még szennyes edényt is alig generál :-)<br />Köszi szépen a receptet!Pannihttps://www.blogger.com/profile/03883630041993050779noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2727336172179849391.post-84476555298756321682011-12-30T18:33:09.184+01:002011-12-30T18:33:09.184+01:00Nagyon szeretem a fehér csokit! :) Ütős lehet! :)Nagyon szeretem a fehér csokit! :) Ütős lehet! :)Nudleeehttps://www.blogger.com/profile/00311401494406816972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2727336172179849391.post-75183465186154706892011-12-29T20:09:18.668+01:002011-12-29T20:09:18.668+01:00Csatlakozom! A reflex már nálam is itt van! Megint...Csatlakozom! A reflex már nálam is itt van! Megint nagyot alkottál. :)<br />Boldog Új Évet kívánok!Petrahttps://www.blogger.com/profile/07531359663671261570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2727336172179849391.post-14585076579127052142011-12-29T18:51:57.626+01:002011-12-29T18:51:57.626+01:00Hú basszus... Ez mennyei finom lehetett!!!
Szabál...Hú basszus... Ez mennyei finom lehetett!!!<br /><br />Szabályos pavlovi reflexet produkálok :-)Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.com