2010. június 28., hétfő

Focilabda torta


Barátnőm lepte meg általam testvérkéit két tortával a hétvégén. A nagyobbikat a kisebbik, a kisebbiket a nagyobbik kapta. :)

Az első ez a focilabdás kisebb fejtörést okozott, hogy miként is esnek a szögek egy labdán, meg úgy általában hogyan van varrva, az ilyesmit az ember nem nagyon szokta tüzetesebben megfigyelni, de most muszáj volt. Nem nagyon akartam az idei világbajnokságra aktualizálni, mert azt túlzsúfoltság nélkül nem lehetett volna megoldani, ezért a dél-afrikai jelleget csak a betűk színárnyalatával érzékeltettem. Ennél sajnos nem nagyon lehetett kreatívkodni, mivelhogy így kérték, ezért igyekeztem minél szebben megcsinálni, a túl sok dísz úgyis csak arra utal, hogy az ember el akar valamit kendőzni. :P

Mindkét torta csokis piskóta csokikrémmel, azt mondták, hogy igen könnyű volt és kevéssé édes, ezért mindenkinek ízlett. :)

14 megjegyzés:

  1. Jajj de jó. Ez így tökéletes, nem kell ezt túlcsicsázni :)

    VálaszTörlés
  2. Meg tudtad volna csinálni a Dél Afrikait. Kár hogy nem azt választottad. Egyszerűsítve egy kicsit...Ez az aktuális most Pixie! Természetesen ezt is nagyon szépen elkészítetted, csak nem aktuális.
    Csinálj nekem egy Vuvuzelát!:))))

    VálaszTörlés
  3. Köszi Araniel! Csak nem szereted a focit? :)

    Tűzpadka:
    Persze, persze! :) Nem én választottam sajna, hogy milyen legyen. Amúgy kisfiúnak készült, ő azért csak azt értékeli benne igazán, hogy focilabda. Sándor, mikorra kéred a Vuvuzeládat? ;)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ügyes vagy,főleg,hogy rájöttél a focilabda titkára:)Én sajna,csak miután a mintát próbáltam ráfesteni jöttem rá,hogy nem csak 6 szögekből áll:)

    VálaszTörlés
  5. pixi!
    Nagyon jól sikerült! komolyan, elismerésem!!!!

    Írhatnál arról is, hogyan készült pontosan. Mármint a labdát pl. először bevontad, és utána jöttek a szögek... vagy pl. mivel fesetted a betűkre a színt? mert azok nagyon jól sikerültek! A fű hogyan készült?

    nagyon ügyes vagy! szeretem a munkáidat!

    VálaszTörlés
  6. De, el szoktam nézegetni, csak a kedvenc csapatom mindig kiesik :PPP Most is hamarosan kifog, mert a brazilok lesznek az ellenfeleik T_T Hehe..az ellenőrző szavamnak az volt az eleje, hogy foci :DDDDD

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jól sikerült, szuper lett!!! Én is készülök ilyenre, a fiamnak már régóta ígérgetem. Egyenlőre terv maradt!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon köszönöm a sok dícséretet mindenkinek! Most aztán hízik a májam, pedig álmomban nem gondoltam volna, hogy egy ilyen "snassz" torta így fog tetszeni valakinek. :)

    Szindi, azért én is elmolyoltam vele egy darabig! :)

    Kricky, a szögekkel nem untatnám itt a többieket, bár én is elfelejtettem már kicsit, hogyan is kell szerkeszteni. A betűket ecsettel festettem színátmenetesre, a füvet meg fokhagymanyomóval csináltam. :)

    Köszi ZuccheroFilato! :)

    Araniel, lehet, hogy nem kéne kedvencet választanod, mert balszerencsét hozol rájuk?! :D

    Köszi Lenka, szerintem nehezebbnek tűnik, mint amilyen. Amikor már benne vagy, jön az ihlet is. Legalábbis én mindig így vagyok vele, reménykedem, hogy a végére összejön úgy, ahogy elképzeltem. :)

    VálaszTörlés
  9. Pixie: igen, ezen már én is sokszor elgondolkodtam :D

    VálaszTörlés
  10. Hát persze hogy ez is gyönyörű!

    VálaszTörlés
  11. Hát persze hogy!
    ...De melyik a másik torta? Elemészt a kíváncsiság :)

    VálaszTörlés
  12. Köszi Macus! Aranyos vagy! :)

    Köszi Vercsókám! :) Hamarost hozom! Amúgy semmi különös...

    VálaszTörlés
  13. Amikor kedved van! Szokott lenni rajta zászlócska is...Mondjuk ráírhatnád hogy hajrá tűzpadka:) Különben totál biztos vagyok benne hogy ezt is meg tudnád csinálni. Amúgy is annyi különlegeset csináltál már.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails