2011. március 23., szerda

Tortadíszítő verseny 2011


Olyan elfoglalt vagyok mostanság, hogy majdnem elfelejtettem bereklámozni az idei Online tortadíszítő versenyt, amit ismét Lenke és Némó rendeztek meg mindenki örömére.

Annyira belejöttek már ők ketten a szervezésbe, hogy nem csodálkoznék rajta, ha hamarosan egy igen nívós versennyé nőné ki magát a dolog. Egyre több cég szponzorálja, akik jobbnál-jobb nyereményeket ajánlottak fel az idei nyerteseknek.

Már március 11 óta lehet nevezni, de még április 12-ig bárki beküldheti művének fotóját, a részletes nevezési feltételek elolvashatóak ITT.

Arra bíztatok tehát minden lányt, asszonyt, fiút és férfiembert, hogy ha szeretnek sütni, tortát díszíteni, készüljenek a versenyre! Bár profi cukrászok is indulhatnak, én azt javaslom, senki ne rettenjen vissza a megmérettetéstől, mert az a tapasztalatom, hogy Mi, amatőrök is tudunk olyan ügyesek lenni, ha odatesszük magunkat! :)))
Én magam még a tervezés szintjén sem járok, annyira nem fért még bele az időmbe, de remélem még a határidő lejárta előtt tudok majd indulni. Amíg a készülődés folyik, hangolódásképpen elindult egy figurakészítő játék is, a beküldött figurákat már meg is lehet nézni ITT.

Én ezzel a kis sütiimádó nőcis "torzóval" készültem. Nem tudom mennyire látszik, de a sütire csücsörít, azért ilyen csókos a szája. :D Amikor elkezdtem még nem tudtam mi lesz belőle, aztán menet közben kitaláltam, hogy ha jól sikerült, megfelelne új profilképnek is a régi öreg kancsal nyúl helyett. :) Szerintetek?

7 megjegyzés:

  1. Pixie!

    Köszönjük a biztatást:-)
    Nagyon jó lett a figuraversenyre készített műved én már szavaztam is rá;-)
    Simán bekerülhet a profilképbe.

    VálaszTörlés
  2. Pixie, hát a kancsal nyúl tutira nem te vagy........jöjjön a csókos szájú!!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett Pixie nagyon ötletes:)
    Készülök én is de csak a torta versenyre,viszont nem tudom hogy a szabályzat engedi hogy ki tedd a tortát a blogra mielőt a verseny lejárna?

    VálaszTörlés
  4. Köszi Csajok! :)

    Adryenn! Direkt nem írtam, hogy szavazni is lehet, de azért köszi! :D

    Juci! Most miéééért? Jó, tudom, hogy nem vagyok kancsal... :D

    Köszi Eni! :) Nem lehet sehova kitenni a tortát a verseny vége előtt, mert akkor már nem lehetne pártatlan a zsűri, pláne, hogy még ők sem tudhatják, hogy valódi cukrász, vagy amatőr készítette-e a tortát. De pont ez benne a jó, nem?

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszik a figurád! :) a nyuszit nagyon szeretjük, de mehet a profilodba a nőci is! :))

    a tragantom nekem már kész, csak be kéne küldeni, a tortáról még fogalmam sincs... hogyan, mikor, milyet..

    VálaszTörlés
  6. Ügyikém! Ez a nőci is nagyon jól sikerült, de a nyulat szerintem ne cseréld le, mert az haláli pofa, jobban illik az egyediségedhez, mint ez a Disney-rajzfilm hangulatú figura.

    VálaszTörlés
  7. És tényleg itt az új profilkép... erről jó lemaradtam :(

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails