2012. december 31., hétfő

Peppa malac ünnepel... és BÚÉK!Ezzel a kis malackás tortával zárom az évet, ha már Szilveszter és kellenek ugye a szerencsehozó malacok is. :)

Még Karácsony előtt készítettem egy három éves kisfiú szülinapjára, de a szülinapi csákók miatt a mai nap is aktuális a látvány. Van még pár ilyen elmaradt torta a tarsolyomban, majd jövőre megbombázlak benneteket.

Peppa malac és családja nagyon szeretnek a sárban hemperegni és minden más "kedves" kis dolgot, amit általában a disznók szoktak, ezért is szerethetik őket a gyerekek annyira, mert nekik sosem kell viselkedni. Na ilyesmit Ti ma hajnalban ne csináljatok, ha nem muszáj, de aki teheti, azért eressze el magát! :D


Szeretném megragadni az alkalmat és minden kedves Olvasómnak és Ismerősömnek nagyon boldog Új évet kívánni! Teljesítsétek be álmaitokat, töltsétek vidáman a 2013-mas évet, kerüljön Benneteket minden bú, baj, bánat! És vessetek néha egy pillantást rám is! ;)

sok puszi:
Pixie


6 megjegyzés:

 1. Helyesek a malackáid! Főleg az a szemüveges okoska tetszik.
  BÚÉK!

  VálaszTörlés
 2. Remélem ezek a kedves kis malacok Neked is szerencsét hoznak az újévre! Ja, és a látogatásról csak annyit, hogy el kell keserítselek, de már le se tudnál vakarni magadról :D Puszi és BUÉK!!

  VálaszTörlés
 3. Ez a torta mesebeli lett :) olyanok a malackák mint a mesében ♥ Boldog új évet nektek!

  VálaszTörlés
 4. Boldogságos, Vidám, Új Évet Nektek! :)

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails