2013. január 10., csütörtök

Basszusgitár torta, a mumus



Féltem tőle, de vágytam is rá már nagyon, hogy legyen valami hangszeres feladatom és ím eljött hozzám. :)
Sajnálom, hogy ilyen korlátozottak a körülmények nálam, ugyanis majd kétszer ilyen hosszúnak kellett volna a gityó nyakának lenni. :( Még így is meg van toldva egy kisebb alátéttel, hogy picurkát   nagyobb legyen, látszik is a képen talán, hogy a vége egy helyütt már meg van törve.

Pedig az eredeti példány nagyon szép darab szerintem, együtt választottuk Vikivel, aki a férjének és kisfiának vitte haza a közös szülinapra. Nekik készült tavaly a rockos-szegecses torta is, így idén ismét ebben a témakörben alkothattam. Azt nem tudom, hogy jövőre mit bírunk majd kifundálni, de majd igyekszem összekapni magam... :)

A gitár egy Traben Phoenix lett volna eredetileg szép vérvörös színben, amit a fénykép nem nagyon ad vissza. Próbáltam kézi festéssel maszatolgatni, hogy olyan legyen, mint az eredeti, amit ennyire sikerült csak összehozni.
Azért ettől függetlenül úgy érzem, hogy első gitár formájú tortapróbálkozásnak nem lett olyan rossz, és legalább tudom, hogy legközelebb mit kell másképp csinálnom.

Vaníliás piskótába tejszínes csokikrém volt töltve.



10 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy! Fantasztikusan jó lett :) A húrokat mivel csináltad?

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is szuper jó lett! Én is ismerem ezt a gitáros sztorit, nekem konkrétan ketté hajlott, amíg élek nem felejtem el...
    Nagyon jól megoldottad, irtó jó lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a teste egész tűrhető szerintem is, de a nyaka, ha szeletelhetőre akarja az ember, már egy más tészta... Azért köszike! ;)

      Törlés
  3. Istenem,csak a kisfiam meg ne lássa!! :))

    VálaszTörlés
  4. A test hibátlan, precíz, gyönyörűséges! Egyedül a fej lett kicsit furi, de simán értem a technikai problémát! Ügyi vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Dina! :) Tudod miért furi a fej! Mert, ha a nyakát élethűre szeretném, kellene alá egy hajlított merev alátét, ami kellően vékony és ívelt, valamint nem lehetne betölteni sem tortának. Felülnézetből jó volt a felső része is, csak azt elfelejtettem külön lefényképezni. :P

      Törlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails