2014. augusztus 1., péntek

Rockos torta Homer Simpsonnal :)



Azt hiszem, a kép magáért beszél. :) Mégis mesélek a tortával kapcsolatban ezt-azt...

Mint valószínűleg kiderült, az ünnepelt szereti a rockzenét, s nem mellesleg a Simpson családot is előszeretettel nézi. Valójában egy korábbi rockos témájú tortám szolgált alapul hozzá, mert az ünnepelt párjának, Gabinak nagyon tetszett és valami hasonlót szeretett volna, mégis kicsit jobban személyre szabva.

Az eredeti torta ITT látható, és amikor meg akartam nézni, hogy is csináltam anno, pont nem működött a blogger keresője, így inkább gyorsan meggugliztam, és nagyon kellemesen meglepődtem, mikor megláttam, hogy a metál torták között a második helyen adja ki a kereső. :) Hála néked Pinterest felhasználó, ki voltál olyan kedves, hogy kitűzted magadnak! :DD

Naszóval ilyen volt az eredeti, kevés szegeccsel, kicsit elegánsabbra fazonírozva, hogy ne legyen azért túlontúl fekete. Most Homér miatt még egy kis pirosat is tettem bele, hogy ne legyen annyira egyszínű, ha már a figura színes. Alulra egy bőrövet tettem, hogy pasisabb legyen, és kicsit több fémet pakoltam rá. Nagyon büszke voltam magamra, hogy szinte lakkbőr hatású fekete burkolatot sikerült kreálnom a felső szinthez, a technika titkos, ne is kérdezzétek! hihi... :)

A "happy birthday" felirat betűtípusát úgy választottam meg, hogy az ünnepelt kedvenc gitármárkájának, a Schecternek a betűtípusára emlékeztessen, remélem értékelte a figyelmességet.

Belül tonkababbal fűszerezett belga csokis csokikrémet rejtett a torta.

2 megjegyzés:

  1. Jaj, ne is mondd, nálunk is minden este mennek Simpsonék., A sorozatról szívesen lemondanék, de ezért a tortáért megérné nézni ;)

    VálaszTörlés
  2. Eszméletlen jóóó!! Fantasztikusan ügyes vagy!! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails