2014. december 18., csütörtök

Blogszülinap és egy boldogságos év vége :)




Borzasztóan szégyenlem magam, hogy így elhanyagoltam a blogírást és a lelkes olvasóimat, de talán megbocsátjátok nekem, ha elmesélem, miért is hallgattam egy ideje ilyen nagyon.

Elérkezett végre az idő, kereken 5 év blogolás és 5 év hobbicukrászkodás után, hogy az itthoni sütögetést az álmaim megvalósítására váltsam. 
Csendben, miután elvégeztem egy gyorstalpaló cukrásztanfolyamot, megkaptam azt a lehetőséget, hogy saját műhelyt nyissak, így immár professzionálisnak mondható (de legalábbis nagyobb helykihasználással működő) körülmények között készíthetem a tortákat. :)

Tehát az az örömhírem mára, hogy megnyílt Pixie tortagyára! :)))

Aki nem csak a tortadíszítésről, vagy receptekről szeretne olvasni, és netalántán még tortát is rendelne tőlem, immár megteheti. Szeretettel ajánlom hát figyelmetekbe vadiúj tortaműhelyünket, ahol tündéri kolléganőmmel és jobbkezemmel, Csillával készítjük a tortákat, sütiket, mindenféle finomságokat ITT

Ünnepélyesen megígérem, hogy ezek után sem hanyagolom el a blogírást, sőt, most talán még hasznosabb okosságokat fogok tudni megosztani azokkal, akik érdeklődnek a tortadíszítés iránt. Kis létszámú workshopokat és tanfolyamokat is fogunk szervezni, ezért érdemes a hírlevelünkre is feliratkozni, hogy értesüljetek az újdonságokról.

Tehát weboldalunk címe mégegyszer: http://pixiepie.hu

Addig is, míg ilyen, vagy olyan formában nem találkozunk, csak annyit kérek, drukkoljatok! ;)



12 megjegyzés:

  1. Szívből gratulálok!!! :-) További sok sikert nektek, remélem egyszer az én álmom is valóra válik - és ehetek egy tortádból. :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm drága Zsuzsa! :) Rajtam ne múljon ;))

      Törlés
  2. Itt is nagyon-nagyon gratulálok az álom beteljesüléséhez!!!

    VálaszTörlés
  3. Eddig csak csendben rajongtam, de ennek nem tudok csendben örülni, úgyhogy nagyon-nagyon gratulálok! Kívánom, hogy teljesüljön amit elképzeltél, mert a tortáid elképesztőek!

    VálaszTörlés
  4. Ujjé, ez a tanfolyam-dolog nagyon megfogott... remélem személyesen is részt vehetek majd ;)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails