2017. február 26., vasárnap

Téli esküvő


Januárban csodálatos desszertasztal felkérést kaptunk egy esküvőre.

A pár igazi téli dekorációt álmodott a desszertekhez, szerették volna, ha tobozok és fehér virágok díszítenék a tortát, valamint egy kis lila szín is jelenjeg meg a fehér és a barna mellé.
Ehhez szép csipkés cupcake-gallért és barna papírkapszlikat rendeltünk, amik nagyon feldobták a desszertasztal látványát. Sajnos ez utóbbiról nincs profi fotónk, így csak a műhelyben kattintott képeket tudom megmutatni Nektek.

Cupcakekből, tejcsokis, étcsokis és gluténmentes répatortás változat készült, citrusos és karamellás cake popok és feta sajtos sós kosárkák díszítették a desszertasztalt.
A répatortás cupcake-ekre szintén tobozos dekoráció került, így a tobozok napokig beborítottak nálunk minden szabad asztalfelületet. :)
A tortánál egy finoman nyírfa hatású mintázat volt a marcipánbevonat alapdíszítése, a virágdíszhez hófehér szirmú magnóliát, lila bogyócskákat és természetesen tobozokat készítettünk.



A menyasszony fotózását éppen az általam régóta csodált Takács Ferire bízták, aki ismét gyönyörűséges felvételeket készített.
Időjárás tekintetében olyannyira jól sikerült az időzítés, hogy a mennyegző napján friss ropogós hó borította a tájat, ami ugyan nekünk sütiszállításilag nem annyira kedvezett, de a fotók magukért beszélnek. :)



Feri szépséges képeit itt is megnézhetitek: http://takacsferi.hu/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails