2017. február 26., vasárnap

Téli esküvő


Januárban csodálatos desszertasztal felkérést kaptunk egy esküvőre.

A pár igazi téli dekorációt álmodott a desszertekhez, szerették volna, ha tobozok és fehér virágok díszítenék a tortát, valamint egy kis lila szín is jelenjeg meg a fehér és a barna mellé.
Ehhez szép csipkés cupcake-gallért és barna papírkapszlikat rendeltünk, amik nagyon feldobták a desszertasztal látványát. Sajnos ez utóbbiról nincs profi fotónk, így csak a műhelyben kattintott képeket tudom megmutatni Nektek.

Cupcakekből, tejcsokis, étcsokis és gluténmentes répatortás változat készült, citrusos és karamellás cake popok és feta sajtos sós kosárkák díszítették a desszertasztalt.
A répatortás cupcake-ekre szintén tobozos dekoráció került, így a tobozok napokig beborítottak nálunk minden szabad asztalfelületet. :)
A tortánál egy finoman nyírfa hatású mintázat volt a marcipánbevonat alapdíszítése, a virágdíszhez hófehér szirmú magnóliát, lila bogyócskákat és természetesen tobozokat készítettünk.A menyasszony fotózását éppen az általam régóta csodált Takács Ferire bízták, aki ismét gyönyörűséges felvételeket készített.
Időjárás tekintetében olyannyira jól sikerült az időzítés, hogy a mennyegző napján friss ropogós hó borította a tájat, ami ugyan nekünk sütiszállításilag nem annyira kedvezett, de a fotók magukért beszélnek. :)Feri szépséges képeit itt is megnézhetitek: http://takacsferi.hu/Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails