2011. szeptember 15., csütörtök

Egy esküvő, három torta




Az idei nyár utolsó esküvői tortája a tarsolyomból. :)
Szerencsére még így szeptemberben is nagyon szép idő van, ezért Szilviéknek is szerencséjük volt, mert egy rendkívül napos, szép hétvégét fogtak ki a lagzihoz.
Szuper jó kis kerti partit szerveztek, lampionokkal, girlandokkal, hangulatfénnyel, a pöttyök és színek jegyében, így ehhez igazítottuk a tortát is. Úgy tervezték, hogy a torták külön asztalokra fognak kerülni, de középre kerül a hangsúlyosabb darab a figurákkal, amit aztán majd felvághat az ifjú pár.
Nagy kutyabolondok, kallódó kutyusokat is gyakran befogadnak, de saját kutyájuk, egy aranyos kis magyar vizsla, Bori lett a kiválasztott, hogy marcipánból megformáztassék. Kicsit mindig aggódom, hogy nem találják-e bántónak az úgynevezett karikatúráimat, mert nem vagyok túl profi ebben, de nagy mázlimra most sem reklamáltak. :)
A torták oldalán szereplő pöttyök a dekoráció színeit követik. Fontos volt, hogy nagyon minimál, visszafogott stílusú legyen és én ezt is kihívásnak tekintettem, mert tényleg nagyon sokat számít, hogy harmonizál majd a környezettel a torta.
Három különböző ízben készültek természetesen, egy túró rudi szerű, tejszínes túrókrémes, közte vékony csokiréteggel (saját fejlesztés :)), egy málnás joghurtos, és egy tejszínes csokikrémes változat.
Éljen soká az ifjú pár!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon bájosak ezekkel a kis pöttyökkel. A figurák szokás szint nagyon jók (még, hogy nem vagy profi... :-) Dehogynem!).

    VálaszTörlés
  2. Hűha, nagyon extra! Igaz az, hogy a kevesebb néha több :)

    VálaszTörlés
  3. Minden nagyon szuper volt, még egyszer köszönjük :) Kár, hogy a jó kis girlandokat lefelejtettem a tortákról, de így is nagyon tetszett mindenkinek!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon bájos és kedves torták! És minta többi tortád is nagyon egyedi és különleges darabok... A kutyus a tortán hihetetlenül nagy ötlet!!! Nagyon szép biztos tökéletesen passzolt az esküvő hangulatához...

    VálaszTörlés
  5. Szuper jól néz ki. :))))))
    Úgy ennék egy falatkát. :O

    VálaszTörlés
  6. Beautiful cake and bride and groom! I love the soft colors used.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails