2012. augusztus 1., szerda

Lollipop heaven :)



Most egy kis blogajánlóval egybekötött kóstolóról kell beszámolnom.

Nagyon kellemes meglepi ért a minap, ugyanis egy ilyen nagy csomag nyalókát hozott nekem a postás a Málnacukor kézműves nyalókától, minőség ellenőrzés céljából. :) 
A nagyobbik gyerkőc is segített a tesztelésben, ugyanis gyerekbarát anyagokból készültek (nekem meg kapóra jött a szobatisztasági-motivációs akcióhoz :)). A dinoszauruszos és a legoemberkés nyalókáktól egyenesen megvadult, de gyanítom, hogy csak a külsejük miatt, nem az ízesítéstől. :) Szegény gyerek, amilyen ritkán kap édességet, nem csodálom, hogy rápörög az ilyesmire...


Volt szerencsém kóstolni az alábbi ízkombinációkat: chilis-grapefruitos, kávés-vaníliás, gyömbéres-málnás, narancsos, mentolos, málnás, grapefruitos. Egyik fincsibb, mint a másik!
Amiatt is nagyon szimpi a dolog, hogy miután kézműves nyalókákról van szó, garantáltan nincs bennük mesterséges aroma, ízfokozó, tartósítószer és hasonló mumusok, ami nekem jellemzően fontos. A cukor emberiségellenes mivoltától most tekintsünk el, jóóóóó?!?! :D

A legújabb íz- és látványkombinációkat a Málnacukor kézműves nyalóka saját blogján is meg tudjátok kuksizni, illetve a facebookon is megtaláljátok. 

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails