2013. március 23., szombat

Pici torták pici lányoknak



Két kislány közös szülinapi bulijára készültek ezek a tortácskák nemrégiben.
Játszóházban volt a buli és ilyenkor direkt jó, ha van többféle látványosság, mert a kiskölkök amúgy is túlpörgésben vannak ilyen helyzetben. :)

Az első torta egy hétéves kislánynak készült, akinek az apukája indiai származású, ezért szép nagy fekete szemei vannak és fényes fekete haja. Épp olyan, mint Dóra, a felfedező. :) Persze nem Dórás tortát kapott, hanem arra helyeztük a hangsúlyt, hogy zsenge kora ellenére már most egy igazi kis hölgy, elegáns kis rucikat hord és gyűjti a csini táskákat. Így hát egy kisebb táskakupac közepére helyeztem a figurát, amit egész véletlenül sikerült úgy eltalálnom, hogy még látatlanban is hasonlított rá. 


A másik torta egy kisebb, 3 éves lánykának készült, akinek korának megfelelően kicsit babásabb tortát készítettem. Csak annyit sikerült megtudnom róla, hogy szereti a virágokat, csigákat, katicákat, pillangókat. Egy pillangós tortát kicsit már unalmasnak találtam volna, így inkább csiga és virágok kerültek rá, és mivel az volt a kívánalom, hogy jó színes legyen, még egy-két gombát is kapott extrának. :)


Szerintem aranyosan mutathattak a desszertasztalon, ezúton üzenném a kedves szülőknek, hogy szívesen megnéznék már egy fotót a buliról... ;)


4 megjegyzés:

  1. Egyik tündéribb mint a másik..és minden e helyén ahogy azt megszoktuk tőled.

    VálaszTörlés
  2. Milyen kis helyesek! Tuti nagy sikerük volt :)

    VálaszTörlés
  3. Aprólékos és nagyon szép munka mind a két torta! :)

    VálaszTörlés
  4. Szuperek:)
    Az én 3 éves Dórám már most gyűjti a csajos táskákat :) Mi lesz később??!! :))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails