2014. július 15., kedd

Cukorvirágok egyszerűen




Megjelent a Tortadíszítés Magazin júliusi különszáma, melyben részletesen megmutatom, hogyan lehet minimális eszközkészlettel olyan cukorvirágokat készíteni, mellyel kisebb-nagyobb tortákhoz, cupcake-ekhez is tudtok szép kis csokrokat összeállítani.


Leginkább azoknak ajánlom a részletes fázisfotókkal ellátott cikkemet, akik eddig még nem mertek megpróbálkozni a drótos cukorvirág technikával, vagy csak nem akarnak elsőre nagyobb anyagi áldozatot hozni az ügy érdekében. Természetesen azoknak is hasznos lehet, akik már gyakorlottabbak, de szeretnének újabb módszereket megismerni az apróbb virágok formázására, mert ezeket töltelékvirágként is jól lehet használni egy-egy csokornál.

Ebben a számban tulipánt, szegfűt, kankalint (primula), koszorú futókát (stephanotis) és a cseresznyevirágot mutatom meg, melyekhez elegendő egy-egy kiszúró és egyszerű műanyag marcipánformázó készlet, melyeket olcsón be lehet szerezni. 

Remélem mindenkinek hasznos lesz ez a kis gyűjtemény, fogadjátok szeretettel! :)



4 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails