2009. december 3., csütörtök

Kislányos torta







Egy 6 éves kislány szülinapjára készült ez a torta nemrég. Igyekeztem úgy alakítani, hogy a kislányra hasonlítson a figura, ez leginkább a hosszú barna hajában nyilvánul meg. :) Kicsit meseszerűre szerettem volna a hangulatát összehozni, nem tudom mennyire sikerült. Mindenesetre sok rózsaszínt használtam, hogy minél nőcisebb legyen. :) Belsőleg csokis piskóta tiramisu ízű tejszínes krémmel.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, ahogy az apró részletekre figyelsz, például az a kis csiga az egészet szimplán szépből humorossá varázsolja és kompenzálja a sok rózsaszínt (nem a konkrét színre gondolok) a nem-célszemélyek számára. A kislányban is nagyon jó, hogy nem úgy néz ki, mint egy Disney-hercegnő, hanem egy kicsit turcsiorrú, valódinak imponáló - nem tudom, hogy ez szándékos volt-e, de ez is olyan szerethetővé teszi a kompozíciót. Ügyes vagy, szerintem nem egyszerű egy ilyen feladatot úgy megoldani, hogy ne vesszen el a giccsben!

    VálaszTörlés
  2. Veronika! Elkényeztetsz ezzel a sok dícsérettel! De nagyon köszönöm, főleg, hogy kaptam egy kis adag önbizalmat a mai napra :)

    VálaszTörlés
  3. Ez tiszta Zizi kalandjais! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails