2011. január 27., csütörtök

Díjakat kaptam


Díjeső volt a héten. Úgy látom nem csak nálam, hanem a legtöbb blogon is, mivel a kis oldalsávomban szinte csak ezt a logót látom. :) Ami nem baj persze, mert ez is azt illusztrálja, hogy sokan, sokféle blogot olvasnak és kedvelnek, így az ilyen kis gesztusokkal mások napját be lehet aranyozni, ami lássuk be bőven ránk fér az év eleji depi idején.

Hát az enyém bőven bearanyozódott, mert több mindenkitől kaptam díjat. A Kreatív blogger díjat Cakenitől, Adryenntől, és Anyatigristől, a Leibster blog díjat pedig Alíztól és Picijucitól. Nagyon szépen köszönöm Nektek ezúton is!


A Kreativ blogger díj már megtalált engem párszor, így az nekem igazából már nem járna, ezért ha nem haragusztok meg, a játék szabályait most nem tartom be csak nagyon megköszönöm, mert igazán jól esik, hogy rám is gondoltatok.
A Leibster blog díj egy számomra újkeletű kedves kis díj, továbbadásának feltételei:

- Írj egy bejegyzést,amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet,és másold be az útmutatót.

- Linkeld be annak a személynek a blogját akitől kaptad a díjat,és hagy nála egy hozzászólást,hogy elfogadod a díjat,és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.

- Ezután gondolkodjál el azon ,hogy ki az az 3-5 blog szerzője akinek a díjat szívesen adnád,linkeld be őket a bejegyzésedben és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

- Tehetséges kezdő blogokat részesíts előnyben,ne olyanokat jelöljél akinek több 100 követője van.

Az első két feltételt azt hiszem már teljesítettem. A másodikkal bajban vagyok, mert szinte mindenki megkapta már ezeket a díjakat, akiket én rendszeresen olvasok és tudom, hogy szívesen fogadták volna. Az utolsó kitétel tovább szűkíti a lehetőségeket, de én úgy értelmezem, hogy az még belefér, akinek követői már túllépték a százat, de még nem érték el a kétszázat. :)

Mindezek szellemében szeretném továbbadni a díjat:

Krickynek, a csodás tortákért, fantasztikus alkotásokért és a sok bátorító szóért;
Aminek, aki megérdemli! :))) és megnyithatná már az éttermét, hogy végigkóstolhassam azt a sok finomságot, amit nála napról napra látok;
Ms. Poppynak, aki most tudom, hogy pihenteti kicsit a blogját, de ezáltal kicsit ösztönözni is akarom, hogy újra életre keltse, mert bírom a kísérletező kedvét és nagyon szeretek nála nézelődni, mert isteni étkeket készít;
és Selectfoodnak, a különleges receptekért és szellemi útmutatásért, és akihez mindennap benézek, hátha látok valami új csodát, pedig tudom, hogy kiírná a gyűjtemény az oldalsávban, de hátha... :)

Mivel ez egy gesztus, nem ragaszkodom hozzá, hogy írjanak róla egy posztot, ha nem akarnak, de azért remélem örülni fognak neki. :)


7 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a díjat, és a kedves szavakat!

    VálaszTörlés
  2. Szeretném ha átjönnél hozzám , mert tartogatok egy meglepit én is számodra:)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, pont ma készítettem jépatojtát! Akkor ezzel is gratulálok! :D

    VálaszTörlés
  4. Igazán nincs mit Selectfood! Remélem nem stresszeltelek le vele túlságosan. :)

    Ó, Juci! Ez komoly? De hát már kaptam tőled! Na futok, aztán kilesem. :)

    Köszönöm Ritmus! :) A jépatojta jó! :)))

    VálaszTörlés
  5. Micsoda kedves meglepetés, és micsoda kedves szavak! Még egy kis noszogatás kell azért, úgy érzem, de jó nagy lökést (fenékberúgást?) adtál.:)
    Köszönöm és gratulálok neked is a díjhoz!

    VálaszTörlés
  6. Milyen kis cuki vagy Pixie, hogy rám gondoltál! :))) és ilyen kedveseket írtál!
    Nagyon örülök ám!
    (És tudod, majd pont akkor lesz az éttermem megnyitója, amikor a Te cukrászdádé ;). Méghozzá egymás mellett lesz a két hely :))). Jó? :)))

    VálaszTörlés
  7. Ms. Poppy! Tényleg? Jajj de jó! Akkor örömmel rúgtalak virtuálisan fenékbe! :)))

    Szívesen Ami! Én benne vagyok! :) De akkor kényetelen leszel Büdipestre költözni. :P

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails