2013. február 27., szerda

Beépített szépség




Na, ezt a tortát most el kell magyaráznom. :)))
Unokatesóm barátnőjének készült a 24. szülinapjára és Jankával összedugtuk a fejünket, hogy mit is lehetne, ami igazán passzol hozzá. Valami oknál fogva nagyon vonzódik a nyomozói munka iránt, és gyakran hangoztatja, hogy FBI ügynök lenne legszívesebben, ha tehetné, így ebből a témából indultunk ki. :)

Mivel csak kis létszámú ünnepléssel számoltunk, pici lett a torta, így túl sok mindent nem lehetett rápakolni. Úgy gondoltam, hogy a legjobb az lesz, ha egy ütős figura határozza meg az egészet, különben nem lehetne elég részletesen kidolgozni.
Sokadik ötletként a Beépített szépség című régi Sandra Bullock film jutott eszembe róla, mert a lányzó is hasonlóan fésüli a haját, csak szőke. :) Miután a pink színt is szereti ruhában, éppen passzolt a filmplakáton szereplő szerelés, szinte csak a hajszínt kellett megváltoztatnom. 

Belülről egy tejszínes epertorta volt csokis piskótában, kívülről a szokásos fondantbevonattal burkoltam.
Én nem voltam ott a bulin, de állítólag nagy sikere volt, bár a hazafele úton sikerült egy néninek ráesnie a tortadobozra a buszon. Hallottatok már ilyet? Hogy lehet az, hogy épp egy tortára essen rá valaki??? Remélem azért egy picit beütötte a bokáját... :P

10 megjegyzés:

  1. Milyen jól kifundáltad!
    És sokkal jobban megvalósítottad!
    Az élet márcsak ilyen: aki nem esik pofára, az esik tortára!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Marisz! :) Újkeletű bölcsességet alkottál! :D

      Törlés
  2. Hát ilyet még nem hallottam, hogy valaki ráessen egy tortára... így kell ingyen kóstolót kérni :D Mondjuk nem csodálom, hogy erre a trükkre folyamodott, nem csak kinézetre ízre is szuper lehetett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát de nem?! Dobozban volt, úgyhogy biztos csak az volt a célja, hogy simán szétlapítsa :P

      Törlés
  3. Ez valami észbontóan jó lett! :) Azért remélem nem lapult össze nagyon ez a gyönyörű torta! :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Millye! :) Hál'istennek nem lapult össze, csak a figura vágott egy hátast, de aztán vissza tudták támogatni. Azt inkább nem akartam látni mennyire sérült meg, ez a sztori is épp elég volt. :(

      Törlés
  4. De baromi jó! Pixie, még mindig hátast dobok a figuráidtól! Eszméletlen vagy!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails