2014. április 14., hétfő

Egy szépséges feladat
Annyi felemelő tortadíszítési feladatban volt már eddig részem, hogy nem is tudom melyiket helyezzem a másik elé. Esküvők, kereszetelők, első szülinapok, kerek évszámok... mind, mind nagy megtiszteltetés és öröm nekem, hogy egy kicsit csöpögős legyek. :)

Most egy 102 éves néninek volt alkalmam tortát készíteni, ami csodálatos dolog, mert nemhogy túl a százon, de gyönyörű dédunokák, unokák, gyermekek körében megérni egy ilyen szép kort az élet legnagyobb ajándéka lehet. Az eseményről a Pillangófotó csodálatos képeket készített, melyekből egyet-kettőt én is kölcsönvettem illusztrációként. :)Azért nem is én lennék, ha ennél a tortánál simán ment volna minden. :P Mondhatni, extrém körülmények között készült, ugyanis este a fiacskám ágyon ugrálás közben úgy elintézte magát, hogy kirepült két foga és a baleseti sebészeten töltöttük az estét, majd csak ez után állhattam neki a tortadíszítésnek. Az eseményt csak azért nem illusztrálom, mert még friss az élmény és nem túl szép a látvány sem. ;))

Szerencsére a virágokat már korábban elkészítettem, így a torta többi részével kellett "csak" megküzdeni, remélem a végeredményen csak én láttam a küzdelem nyomait. 

Isten éltesse még a Dédit sokáig!


8 megjegyzés:

 1. Pixie, le a kalappal előtted! Ez a torta csodálatosan szép, pláne, hogy milyen viszontagságos úton jutottál el odáig, hogy feldíszítsd. Hatalmas gratula! :)

  VálaszTörlés
 2. Remélem fiacskád már jobban van! A torta gyönyörű, és a kölcsönvett képekkel együtt tökéletesen átadja az egész szülinap hangulatát! Látszik, hogy a dédi mennyire szereti a dédunokáit és ők viszont. Még sok-sok együtt töltött szülinapot kívánok nekik :)

  VálaszTörlés
 3. De csodás! A torta és az alkalom is. :) Azok a virágok... ♥ Fiacskádnak jobbulást!

  VálaszTörlés
 4. Igazán megtisztelő feladatot kaptál. Leesett az állam, csodaszép tortát készítettél a néninek! :)

  VálaszTörlés
 5. Tiszta libabőr lettem mind a tortától, mind a történettől :-)))

  Fiacskádnak jobbulást :-)

  VálaszTörlés
 6. Álomszép tortát kreáltál, a nehézségek ellenére is!
  Szerencse, hogy nagyobb baj nem érte a fiadat, reméljük, mihamarabb teljesen rendbejön.

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen! Annyira aranyosak vagytok! :)))
  A rosszcsontberci köszönöm már egész jól van, szerencsére csak tejfogak voltak, így már csak azon aggódhatunk,hogy az igaziak majd szépen bújjanak ki. :)

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails