2014. október 13., hétfő

Formatorták gyülekezete
Viszonylag ritkán készítek formatortákat, ám szeretem, ha az ilyen esetekben valami szokatlan dologra kapok felkérést és nincs túlzottan megkötve a kezem. A gyűlölt jármű témán kívül szerencsére más jópofa feladat is be szokott futni, ezek közül mazsoláztam most Nektek. :)

A facebook-oldalamat követők már találkozhattak néhányukkal, ebből is látszik, hogy érdemes oda is feliratkozni. ;)Az ártatlan tekintetű brekkencs. :) Mini, vaníliás és marcipános.Óriás macaron függőknek. A tölteléknél használt krémet mára elfelejtettem, de az biztos, hogy csokis piskótás volt, kívül cukormasszával burkolva. A dekorációnak rábiggyesztett kis macaronok citromos-mentásak voltak.
Mogyorós-csokis mókuszka :)

És itt egy ronda járműválogatás a nem is olyan távoli múltból, melyeket szeretnék egyszer, s mindenkorra elfeledni, bár mondhatnám, hogy nem vállalok többet... Ja, hogy meg kéne tanulnom "nem"-et mondani?! :)
A múltkori minion reinkarnációra, csak egy pöttyet átfazoníroztam, hogy nekem se legyen unalmas :P

Hamarosan újabb gyűjteménnyel jelentkezem...


6 megjegyzés:

 1. Én nem tudnék választani... úgyhogy mindegyikbe belekóstolnék :D

  VálaszTörlés
 2. A békádat imádom, anyukám kedvence, sanszos, hogy megpróbálom majd lekoppintani neki, persze csak a saját határaim között... :-)

  VálaszTörlés
 3. Legközelebb megtanítalak majd nemet mondani, nekem már megy ha autós tortát kérnek :) A macaront kérném a kollekcióból amúgy :) pusszancs

  VálaszTörlés
 4. Mindegyik tetszik, de a mókuska fantasztikus!

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails