2012. október 15., hétfő

Darth Vader koncertre megy




Néhányatoknak ismerős lehet ez a torta, ami nem véletlen, ugyanis EZ a tortám szolgált most mintának eme speciális verzió elkészítéséhez.
Nagyon izgi volt a készülődés, ugyanis a Mátyás Attila Band basszusgitárosának szülinapjára készítettem. Mivel a koncert közben lett átadva a torta, úgy okoskodtuk ki a zenekar menedzserével, hogy a legjobb lesz, ha közvetlenül előtte visszük oda és dugjuk el, hogy lehetőleg semmi baja ne essék. 

azért a témaválasztás eléggé adott, nem? ;)

Nekik már az eredeti forma is tetszett, de én már az elején tudtam, hogy muszáj személyre szabni, így került a Nagyúr kezébe a basszusgitár és emellett még jellegzetes pózba is vágtam. Nagyon élveztem a figura gyurmázását, mert én is kíváncsi voltam, hogy tudom majd megoldani. Egyébként én örültem volna egy Chewbaccanak is, az ő fazonjához illett volna a heveder jobban, de ők ragaszkodtak Darth Vaderhez. Igaz, ami igaz, elég ütős így is...
Sajnos most nem sikerült olyan jól a Halálcsillag, mint elsőre, valahogy a bevonatot keményebbre csináltam, vagy nem tudom, de nem hagyta magát úgy formázni és alakítani. 

Belsőre csokitortát rejtett a burkolat, de soha nem fogom megtudni, hogy ízlett-e az ünnepeltnek, ugyanis nem engedte felvágni, az egész kompozíciót, úgy ahogy van, eltette emlékbe. De hát Ember, ez egy torta!!! :))) (Remélem még nem büdös a hűtője, már több, mint egy hete ott aszalódik... :P) 
Na, de ebből is látszik, hogy sikeres volt a projekt, remélem sikerült emlékezetes pillanatot szereznem Sanyinak, a Star-nak. :) Isten éltesse sokáig!

Megboldogult "lánykorom" emlékére igazán klassz meló volt egy ilyen féligmeddig rockos témát feldolgozni, remélem követik még hasonlóak... ;)


11 megjegyzés:

  1. Wooowwww, ez naggyon álllattt!!! :-)

    VálaszTörlés
  2. Vagány a Nagyúr! Meg te is, hogy ezt így bevállaltad és ennyire tutin megcsináltad! Neked figuratanfolyamot kellene tartanod, én szívesne jövök tanítványnak :)

    VálaszTörlés
  3. baromi jó lett! bírom a tortákat, amik kicsit őrültek! :) a kivitelezés ismét szuper!

    VálaszTörlés
  4. Le a kalappal ismét és újra! :) Hihetetlen, hogy tudsz ilyeneket alkotni!!! Csatlakozom Tejszínhabhoz, jönnék én is egy figuratanfolyamra...

    VálaszTörlés
  5. Nagyon ügyes vagy! :) Nem csodálom, hogy egy ilyen szép tortát nem vágott fel :) 2 éve nekem is volt hasonló szitu amikor az ünnepelt nem vágta fel a tortát mert sajnálta :D :D :D

    VálaszTörlés
  6. Eszméletlen vagy.........és mindezt két törpe nevelgetése közben, szóval emelem kalapomat!!

    VálaszTörlés
  7. :D Ez brutális! :D Gratula! :))

    VálaszTörlés
  8. Hát ez óriási! Az ötlet és a kivitelezés is fantasztikus. :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon vagány lett! Gratulációóó :D:))

    VálaszTörlés
  10. Hihetetlenül jó! Irtó jól megcsináltad már megint!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails