Nem igazán szokhattátok meg tőlem ezt a stílust, de mentségemül szolgáljon, hogy rövid idő alatt kellett megbízhatóan teljesítenem egy "nagyon fontos" eseményre, így most ilyen megoldást választottam. A szokásos tütymörgésemhez képest, most másfél óra alatt kellett készre díszítenem burkolással, mindennel együtt, így aztán nem is türközi igazán az én ízlésemet, de legalább nem is kell szégyenkeznem miatta. Elnézést a rossz fotóért, telefonnal készült kutyafuttában.
A virágok közül a magnólia mellett döntöttem, mert szép, látványos virág és nem is túl bonyolult a felépítése. A liliomfa-félék közül én most a magnolia virginiana-t próbáltam rekonstruálni, de ezen a régi tortán a burgundivörös hibrid változatát használtam, szerintem az is nagyon szép.
Szóval megmérettetett és elfogadtatott, többet most nem mondhatok... :)
Minden darab gyonyoru !
VálaszTörlésBoldog nonapot !!!
Szerintem meg ez is te vagy..........milyen lett volna ha időd is van rá?
VálaszTörlésSzia!
VálaszTörlésÉn nem rég követem a blogodat. Bevallom, a napokban készítem az első fondant bevonatos tortámat. Nem reménykedem könnyű munkában, de talán majd idővel...
Amiért írok most, az az, hogy szeretném elmondani, hogy rengeteg hasonló blogot végigböngésztem, a fent említett okból kifolyólag, és bizony mindig visszatérek hozzád. Téged talállak a legjobbnak, komolyan. Minden elismerésem! Hatalmas tehetséged van.:)
Volt egy tortád, fehércsokis és csokis krémmel, benne ropogós csokoládés ostya, talán...elmondanád nekem, hogy te hogyan készíted ezeket a krémeket? Köszönöm szépen!
Szilvi
Kedves Szilvi!
TörlésNagyon aranyos vagy igazán! :)
Ezekhez nincs konkrét receptem, mert nem szoktam méricskélni, de, ha írsz nekem a jepatojtavan@gmail.com címre, konkrét kérdésekre tudok válaszokat adni, hátha az is segít. :)
Üdv: Pixie