Megjelent a Tortadíszítés Magazin legújabb száma!
Én ezzel a kis cseresznyetündérkével készültem, melyet a részletes leírás és fázisfotók alapján Ti is elkészíthettek.
Külön felhívnám a figyelmet a kosárfonás technikájára, melyet marcipán, vagy fondant segítségével tortára is rá lehet varázsolni.
A különszám kifejezetten szuper gyerektortás leírásokkal van tele, úgyhogy mindenképp ajánlom konyhatündér anyukáknak! :)
ÚÚÚ, de cuki! :)
VálaszTörlésKöszike! :*
TörlésTündéri!!
VálaszTörlésKöszönöm szépen! :)
TörlésA kosár füle miből van, mitől áll meg így? A kosárka belül töltött?
VálaszTörlésNagyon szép, gratulálok! Irigy irigy
Hát, ha ezt elárulnám, nem vennétek meg az újságot ugye... ;) Na jó, a lényeg, hogy a kosár füle ki van szárítva, de lehet még merevíteni pálcával, vagy dróttal, ha nem akarna a helyén maradni. :) Nekem megfogták a cseresznyék is... Egyébként igen, egy minitorta van belül. Köszi szépen a gratulát! :)
Törlés