2012. február 15., szerda

Pasik munka közben :)



Szégyen gyalázat, de áttekintve a fotókat, leltem még olyan tortákat tavalyról, amiket valahogy elfelejtettem megmutatni.



Ez az első itt egyenesen júniusból (!), ami már igencsak régen volt, nem is értem, hogy feledkezhettem el róla. Igaz, így visszagondolva, nem voltam vele maradéktalanul elégedett, mivel óriási alapmérete volt és nem tudtam neki elég stabil alapzatot szerezni, így mozgatás közben kicsit megroggyant. Még jó, hogy nem egy darabból, hanem kettőből volt összeillesztve, így legalább nem tört el. 

Egy L-alakú asztalt próbáltam összeállítani, hogy kijöjjön a megfelelő szeletszám, ugyanis egy munkahelyi közösség főnökének készült, kellett, hogy mindenkinek jusson belőle. A figurához fotót is kaptam, amin éppen ebben a pozitúrában szerepel. Jó fej főnök lehet, hogy ilyen laza beállításban hagyta magát lefényképezni. :)



A második itt nem kifejezetten jelent munkavégzést egyeseknek, pedig igenis vannak, akiknek túravezető a főállásuk. :) Szóval inkább nevezném kirándulós tortának, vagy még találóbb lenne a "Gulliver Lilliputban" megnevezés. :)))



Végül egy súlyemelős torta novemberből, amit kicsit elrontottam, mert lefelejtettem a figuráról a csuklóvédőt, de legalább jó kis antik súlyemelős bácsi stílusa van. A cirkuszos dizájn és színek úgy éreztem passzol a figurához, pedig az ünnepelt bácsi ifjúkorában nem volt artista, csak igazi súlyemelő bajnok, remélem nem sértődött meg a hasonlaton. Éveinek számát a súlyokra pingáltam.

8 megjegyzés:

  1. De jót mosolyogtam a főnöki íróasztalon, jópofa főnök lehet! :)) A kis szösszenet az asztalon az ő szavai? Kezdem irigyelni a beosztottait! :))

    VálaszTörlés
  2. Ejnye-ejnye.......kár lett volna veszendőbe hagyni őket! A laza főnökös a kedvenc, irtó eredeti az ötlet. szuperek ezek is -mint mindig.

    VálaszTörlés
  3. Megnéztem nagyban is, megzabálom a kidolgozottságát! Arckifejezés a pasinak, gödröcske az állán, a farmer oldalvarrása, készen vagyok :-)

    Micsoda vagány, laza főnök :-)))

    Kár lett volna ezeket a tortákat eldugni!

    VálaszTörlés
  4. Még mindig imádom az ötleteidet!!!!! :-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon klasszak! A főnök lett a kedvencem. :) Nekem is ilyen kéne. :DDDD

    VálaszTörlés
  6. Imádom a figuráidat, de ezt már tudod ;-) Hány szeletes volt az a nagy torta?
    A többi is tök jó, tetszenek.
    Nekem is vannak ilyen elfeledett receptjeim, vagy amik mindig sorban állnak...
    És a múltkor én SpongyaBobról felejtettem le a zoknit. :-)))

    VálaszTörlés
  7. Állati jók, már nagyon hiányoztak a figuráid. :-)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen Fiatalok! Hát úgy látszik ezek jól elrejtőztek... :P Örülök, hogy Nektek tetszik! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails