2012. június 6., szerda

Táska torta



Úgy nézzétek, hogy ez az első táska formájú tortám, úgyhogy ha bármi nem tetszik, fogjátok a gyakorlatlanságra. :)
Egyébként nehezített feladatot csináltam magamnak megint, mert csak minitorta volt, kb 6 szeletnyi, így aztán nem méretarányos, hanem miniatürizált formában vannak a kellékek is rajta.


Ajándékba készült barátnőmnek, aki messze lakik tőlünk, így sosem kapott még tőlem tortát, ráadásul külföldre költözik, ami miatt még az eddigieknél is ritkábban fogunk találkozni. Így hát gondoltam  meglepem egy összevont szüli- és névnapi tortácskával, ami tükrözi az egyéniségét. Ő szerencsére egyből levette, hogy mire akartam célozni a cseppet sem nőies táskatartalommal. :)))


A táska a kedvenc táskamárkája akarna lenni, egy nemlétező fazonban, de azért a stílust követve. Sajnos nem tudtam már időhiány miatt részletesebben kidolgozni, de ő így is nagyon értékelte. :)
Belsőleg egy kis kísérletet folytattam egy újabb krémkombinációval és piskótafajtával, aminek ugyan jobb tartása volt, mint a megszokottnak, viszont nem annyira finom, úgyhogy azt hiszem el kell vetnem. 


Sajnos a színek megint nem úgy jönnek vissza a képeken, ahogy kellene, pedig tök büszke voltam a  jól eltalált rozsdaszínre, ami itt most sajna nem látszik. Egy barackszínre színezett alapra fújtam hús színű airbrush ételfestéket, és a végeredmény nagyon hasonlított az eredetire. 

Legközelebb azt hiszem magamnak is csinálok valami kis dögöset, úgysincs elég táskám... :D


12 megjegyzés:

  1. Szerintem ez egy mestermű!!!
    Nem tudom, mire gondolhatsz gyakorlatlanság alatt mert én ahogy megláttam teljesen el lettem bűvölve!
    Te egy zseni vagy tortakészítésben!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, köszi! :) Na jó, azért én is örültem, hogy elsőre viszonylag jól sikerült, de végig az járt a fejemben, hogy mennyivel jobb lehetett volna, ha méretarányos. Na majd legközelebb. :)

      Törlés
  2. Még fülhallgató is!!! Nagyon szuper! A többi kütyüt sajna én nem értem, de biztosan van valami sajátos jelentése a barátnőd számára. Ilyen kicipzározott táskát még nem is láttam, szóval abszolút tökjó lett!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziköszííí! :) A fülhallgató kilóg kicsit a sorból tudom, de a barinőm egyéniségéhez mindenképp dukál. :)

      Törlés
  3. Hát, ez nagyon jó lett! Egyáltalán nem látszik a gyakorlatlanságod (táskák terén) de a méretére is azt gondolnám, hogy legalább 35 x 45-ös :-)
    Szuper! Vannak olyan részletek, amiről fogalmam sincs, hogy készülhetett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi M@rti, ez jól esik! :) Azért remélem a következő még jobb lesz. Te csináltál már?

      Törlés
  4. Pixie, te nagyon lökött! :D Imádom ezt a tortát, eszméletlen aprólékos, precíz, részletes, jajj, hadd ne soroljam! Igenis látszik, hogy nem csak "sebtiben összedobtam" darab, hanem odafigyeltél a legkisebb dolgokra is. 6 szelet? akkor viszont miniatürizálásban is profi vagy! Az a kulcslyuk hallod, a dupla varrott bőralátéttel, vadító az egész! Eddig ez a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dina! :DDD Cukorpofa vagy! Miniatürizálásban abszolút nem vagyok jó, de lehet, hogy be kéne szereznem egy mikroszkópot itthonra, hogy gyakoroljam. :D

      Törlés
  5. Excelente details. You make awesome cakes :)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Pixie! Mi lenne, ha még gyakorlott is lennél a témában?!?!? :o))) Gratulálok, nagyon gondosan kidolgozott alkotás! Betti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Betti! Köszönöm szépen! :) Én is úgy érzem, hogy elsőre nem lett olyan rossz, de azért látom bőven a hibákat. Így viszont legalább tudom, hogy mit csináljak másképp legközelebb. ;)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails