2010. november 2., kedd

Kifőztük Karácsony!


A közeledő Karácsonyra való tekintettel a Kifőztük csapata adománygyűjtő akciót szervezett 115 lelkes gasztroblogger közreműködésével. Az akció keretében elsősorban azok a kisgyermekes családok jutnak egy kis extra élelmiszer-adaghoz, akik leginkább hiányt szenvednek ebben. Bármekkora összeggel segíthet, aki szeretne, cserébe letöltheti ezt a gyönyörű kiadványt és nem utolsó sorban csodás, kipróbált adventi és karácsonyi receptekhez juthat, és ajándék vagy dekorációs ötleteket is gyűjthet az ünnepekre.

Személyes tapasztalatom is, hogy ezidőtájt az emberek adakozó kedve amúgy is megnövekszik, ezért itt a kitűnő lehetőség, hogy segíthessünk a rászoruló gyermekeken, hogy nekik is szép Karácsonyuk lehessen.

ITT megtalálható minden tudnivaló az adományozás menetéről, ahol figyelemmel kísérhető az eddig felajánlott és befolyt összegek felhasználása is. A Magyar Élelmiszerbank beszámol az adományok célba juttatásáról, és az akció befejeztével néhány fotót is láthatunk majd azokról, akik az adományokban részesültek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails