2011. október 15., szombat

Segítsütik átadása

Idén úgy alakult, hogy egy héten belül sikerült elkészítenem a Segítsüti akció keretében induló tortámat nyertesemnek, a Sü-TEAM-nek, és a vigaszágon bejelentkezett Hajninak, aki harmadik helyre csúszott licitálóként volt olyan nagyvonalú, hogy szintén támogatta hozzájárulásával az akció sikerét.

Sajnos túl hosszú beszámolót nem tudok írni az átadásokról, mivel időhiány miatt úgy alakult, hogy mindkét licitálóm személyesen jött el a tortáért, de sajnos nem volt alkalmunk túl sokat beszélgetni, bár hamar kiderült, hogy lett volna miről.



A Sü-TEAM fantázianevű nyertesemről hamar kiderült, hogy nem más, mint Moes, aki a Narancskonyha gasztroblogot írja, tehát bloggerina kollegina, csak munkahelyi kis csapatával közösen licitáltak, így jó kis irodai falatozást csaphattak a tortából, ami valljuk be elég jól fel bírja dobni a kemény melóval töltött napot. :) Moes nagyon aranyos volt, már munkakezdés előtt beugrott az "ellátmányért", bár épp emiatt sajnos viszonylag gyorsan kellett lebonylítanunk az akciót. A tortát már egy éjszakás pihi után voltam kénytelen így átnyújtani, így csak remélni tudom hogy nem vesztett élvezeti értékéből, mindenesetre azt a visszajelzést kaptam, hogy az egész teamnek nagyon ízlett. :) Köszönöm Nektek ezúton is a nagylelkű felajánlást!


Vigaszágas nyertesem Hajni, szintén egy tündéri aranyos kétgyerekes anyuka, neki szerencsére volt egy pici ideje egy kávéra, amit egymás szavába vágva úgy ittunk meg, hogy más egy óra alatt nem szövegel ennyit. :) Kár, hogy többre nem volt idő, ráadásul szegénynek kicsit elrontottam a tortáját, mert a díszítésre szánt mogyorókat sikerült túlpörkölnöm, így minden második szeletre jutott csak, de szerencsére sikerült a hiányzó lukakat Valrhona ostyás csokigolyóval pótolni. Szerencsére nekik is nagyon ízlett, a családdal és barátok segítségével sikerült fél nap alatt az egészet betermelniük. :) Köszönöm Hajni Neked is a felajánlást a Szemem fénye alapítvány nevében is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails