2011. október 24., hétfő

Néhány remake ismét gyerekeknek




Ezek a torták mind úgy készültek, hogy hasonló testvérkéjük nagyon megtetszett néhány anyukának és csemetéjüknek, így azok alapján egy továbbfejlesztett változatban újjáéledtek.


Mindjárt az első a pónis-emeletes tipikusan leánykáknak való rózsaszín torta, de most egyszintesben és három pónival, eredetije megnézhető itt. Nagyon aranyos, mosolygós, négyéves kislánynak készült, anyukájával már egy éve megbeszéltük, hogy majd készítek valami csajosat, most végre megvalósulhatott.



ztán volt egy motoros szögletes, amiből az elrendezés hasonló, csak motor helyett Matukával, aki marcipánból készült, plusz egy kis airbrush-al mélységet adtam a felületnek. Sajnos a fotó nem a legjobb minőség, mert meglehetősen borús volt az ég, a lakásban is tök sötét volt, így kénytelen voltam kicsit megeffektezni. Titkos infó róla, hogy egy bloggerina kollegina kisfiának készült, de nem hatalmaztak fel rá, hogy eláruljam kinek, úgyhogy psszt... :)





Készült tavaly egy emeletes Dóra a felfedező torta is, ezt teljesen ugyanolyannak szerették volna, csak Dóra és a majma helyett unokatestvérével, Diegóval és az ő jaguárjával. Családban marad és fiúsodik. :)




Végezetül itt egy csinos kislányos emeletes, aminek prototípusa egy másik szülinapi torta játékokkal, csak itt a színeket és a formákat, ennek a picur kis egyévesnek a játékaihoz kellett igazítanom. Közben nagyon megtetszett a rózsaszín-sárga párosítás, amiből született is egy szép kis torta, nemsokára megmutatom. :)


11 megjegyzés:

  1. azok a pónik...
    most képzelj 2 póniiádó kiscsajt meg mellé az öccsüket is. meg se mutatom nekik.

    VálaszTörlés
  2. Pixie! Ezek csodaszépek! Nem is tudom melyik a kedvencem... Mindegyik! :) Várom a sárga-pink összeállítást is! Biztos tuti lesz!!!
    A Diego-s - jaguáros tortát hogy burkolod? Előbb egy kék sáv, aztán a többi zöld?

    VálaszTörlés
  3. A sárga-pink tényleg nagyon édes és vidám együtt! A legjobban a kiscsajos tortáid tetszenek, egy álomvilág mindegyik! :)

    VálaszTörlés
  4. Pixie, annyira imádom a tortáidat, annyira egyediek és olyan tökéletesen készíted el őket! Itt mosolyogtam magamban, hogy igen, nálam is készült ám szivárvány a tortára hétvégén! (tudom, nem sok az összefüggés, de valahogy ilyeneknek is szoktam örülni) Amikor tovább olvastam, akkor láttam, hogy vízesés is van - most először készült nálam mind a kettő! :))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon cukik lettek, a tortakirálynő alkotott! ;-)

    VálaszTörlés
  6. Egyik fantasztikusabb mint a másik

    VálaszTörlés
  7. Szerencsés az a gyerkőc, aki ilyen csodás tortát kap :)

    VálaszTörlés
  8. Annyira édeske-helyeske minden figurás tortád! Olyan Pixie-s mind!

    VálaszTörlés
  9. A bloggerina kollegina és a kisfia imádta a tortàdat, ami mèg sokkal-sokkal szebb volt élőben, mint a fotòn!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szuper az összes! De az utolsó a kedvencem a csokorból! :-)

    VálaszTörlés
  11. Köszi szépen Lányok! :)

    4Gyerek, jobb is, ha nem nézegetnek ilyesmit a gyerekek, mert még előre hozatják a szülinapjukat. :)

    Köszi Nudleee! A Diegosnál először zölddel burkoltam az egészet, utána tettem rá a "vizet". :) De én elég vékonyra nyújtom a fondant mindig, úgyhogy ennél a dupla résznél is maximum fél centi lehet.

    Tejszínhab, köszi szépen! :) Nekem is megtetszett ez a színösszeállítás, pedig először nem gondoltam, hogy jó lesz. Majd mutizom mit hoztam ki belőle a következő kiscsajos tortánál.

    Köszi Gabi! :) Ez biztos azért van, mert a megrendelők egyfolytában tortafotókat nézegetnek, aztán nem jut eszükbe más. :)))

    Köszike Kata! :) De nekem ne tortakirálynőzzél, mert leharapom a fejed! :D

    Köszi Bianka és boldog névnapot! ;)

    Araniel, köszike, ari vagy! :)

    Köszi M@rti! Ha már piciknek készülnek, helyeskének kell lenniük, nemigaz?! :)

    Drága Vianne! Nagyon szépen köszönöm és boldog vagyok, hogy sikerült Nektek örömet szerezni! :)

    Köszike Eszter! És miért épp az a kedvenced? ;)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails