2011. február 6., vasárnap

Csak figurák

Összegyűlt pár fotóm ismét azokból a gyártmányokból, amik csak úgy magukban készültek, nem tartozott hozzájuk torta.

Hamarosan készítek egy képtárat a figuráknak külön, addig is ezeket megmutatom.

Az első egy 30. születésnapját ünneplő fiatalembernek készült, aki kerékpárral közlekedik mindenhová. Jellegzetes szerelése a drapp sapka és a farmernadrág szárfogó pánttal, vagy minek hívják azt. Kicsit rajzfilmfigura-szerűen jelenítettem meg, emelkedő utáni derűs pihegés közben. :)


A második egy esküvői nászpár karikatúra formájában. Sajnos, mint utólag kiderült nem sikerült olyan jól a hasonlóság, mivel a fotókon, amiket mintának kaptam, az ifjú pár nyaralás közben, óriási napszemüvegben volt látható. :) Az úriember nyárias, pár miliméteres frizurával, ám azóta, mint kiderült, a haja jócskán megnőtt. Bárhogyan is, remélem azért jókat derültek rajta.


Hófehérke nagyot utazott, mert Erdélyben örülhetett neki egy kislány a szülinapján. Alá a tortát a kislány anyukája készítette, nem én, de megmutatom a képet, mert nagyon szépen összehangolta a színeket szerintem.Ezt a hőmérőt marcipánból készítettem egy kicsit hipochonder úriember szülinapjára. Nagyjából a nap 24 órájában hőmérő lóg a szájából a biztonság kedvéért. :)


Ez utolsó régebben készült kiscica miatt kissé szomorú vagyok, mert este készültem el vele és nem tudtam a tortáról normális fotót készíteni. Két emeletes volt a torta, a második pici szinten volt ez a marcipánból készült macsek a pillangóval, barátnőm 4 éves kis unokatesójának szülinapjára készültek.

6 megjegyzés:

 1. Annyira szeretem a figuráidat!!! Nagyon tudsz! És a végén ez a cicamica! nagyon édes!

  VálaszTörlés
 2. Én is a cicamiciáért vagyok oda! :)

  Na , kukk be hozzám egy ölelésre Drága ;)

  VálaszTörlés
 3. Nagggyon cukik lettek.
  A hőfehérke a kedvencem.........vajon miért is? :-)

  VálaszTörlés
 4. Köszi Kricky!
  Köszi Ami!
  Tényleg ari volt a cica, kár, hogy ilyen rossz a fotó, élőben jobban nézett ki. :(
  Köszi Juci! Én tudom miért! :)

  VálaszTörlés
 5. Atyám, most látom itt fél év távlatából a hiányosságot! :(((
  Kedves Atira! Ne haragudj rám, hogy nem reagáltam a hozzászólásodra! Nem értem hogy történhetett. :( Köszönöm szépen a dícséretet és bocsi!

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails