2011. február 16., szerda

Tonkababbal fűszerezett fehércsokis pralinék


Ezeket a kis bonbonkákat még Krickynek vittem ajándékba a blogbulijába, csak elfelejtettem megmutatni.

70,4 %-os Valrhona keserűcsokiból készültek, bennük tonkababbal fűszerezett fehércsokis krémmel. A recept ugyanaz, mint a Vaníliakrémes pralinénál, csak vaníliapaszta helyett tonkababot reszeltem a krémbe.

Remélem ízlett neki. Nekem nagyon bejön, ma csináltam is mégegy adaggal. :)

5 megjegyzés:

  1. Ó, de szépségesek!
    ÚGy izgatja a fatnáziámat ez a tonkabab :)))

    VálaszTörlés
  2. Igen ráálltál mostanság a pralinék/bonbonok készítésére, persze ezt egyáltalán nem panaszként írom, sőt!
    Mikor lehet Pixi- pralinét vásárolni?:P

    VálaszTörlés
  3. Nem is rossz ötlet Poppy ez a Pixie-praliné! :)
    Sztem 2 biztos vevőd már van is :)

    VálaszTörlés
  4. Óóóó, köszi Lányok! :)
    Hát majd akkor lehet pralinét venni nálam, amikor tortát is. :) De kóstolót szívesen küldenék, ha nem félnék, hogy ráül a postás. :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm ezt a finom kis ajándékot neked!

    Nem lehetett semmi a K betűket kirakosgatni! Ezért külön köszönet!!! :)

    Nagyon jól esett és nagyon fincsi volt.

    a Pixie-praliné eszméletlen jól hangzik!!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails