Ezeket a kis bonbonkákat még Krickynek vittem ajándékba a blogbulijába, csak elfelejtettem megmutatni.
70,4 %-os Valrhona keserűcsokiból készültek, bennük tonkababbal fűszerezett fehércsokis krémmel. A recept ugyanaz, mint a Vaníliakrémes pralinénál, csak vaníliapaszta helyett tonkababot reszeltem a krémbe.
Remélem ízlett neki. Nekem nagyon bejön, ma csináltam is mégegy adaggal. :)
Ó, de szépségesek!
VálaszTörlésÚGy izgatja a fatnáziámat ez a tonkabab :)))
Igen ráálltál mostanság a pralinék/bonbonok készítésére, persze ezt egyáltalán nem panaszként írom, sőt!
VálaszTörlésMikor lehet Pixi- pralinét vásárolni?:P
Nem is rossz ötlet Poppy ez a Pixie-praliné! :)
VálaszTörlésSztem 2 biztos vevőd már van is :)
Óóóó, köszi Lányok! :)
VálaszTörlésHát majd akkor lehet pralinét venni nálam, amikor tortát is. :) De kóstolót szívesen küldenék, ha nem félnék, hogy ráül a postás. :D
Nagyon szépen köszönöm ezt a finom kis ajándékot neked!
VálaszTörlésNem lehetett semmi a K betűket kirakosgatni! Ezért külön köszönet!!! :)
Nagyon jól esett és nagyon fincsi volt.
a Pixie-praliné eszméletlen jól hangzik!!!