2011. augusztus 31., szerda

Újabb menyatorta





Ismét volt szerencsém egy ifjú párt tortával megörvendeztetni, így most már elmondhatom, hogy a harmadik menyasszonyi tortámon is túl vagyok.
Az első, ajándékba készült esküvői tortám díszítését választotta a menyasszony, azzal a változtatással, hogy három emeletes legyen. Utolsó változtatásként még egy kis vicces nászpárt is kért hozzá, ami bevallom, kicsit megijesztett, mert úgy éreztem, hogy az elegáns stílusú virágokhoz nem nagyon passzol egy ilyen típusu figura a tetejére. Ezt ugyan még mindig így gondolom, de ugye a menyasszony kívánsága mindig szent! :)
A nászpárhoz kaptam fotót is, hogy milyet szeretnének, így ez sajnos nem az én agyszüleményem, viszont a figurák stílusát kicsit az ifjú párhoz igazítottam. Sajnos az eredeti nászpár készítőjét nem ismerem, így csak a kapott fotót tudom megmutatni, nehogy plágiummal vádoljanak neadjisten. :)
Joghurtos epres és tejszínes csokis szintek váltakoztak benne és a szokásos fondantbevonattal burkoltam. Sokat utazott, jó kis negyven fokos hőségben, de szerencsére túlélte a tortúrát.
Megint készítettem egy fotót a figurák nélkül is, a virágok ugyanazok, mint az első kétszintesnél, csak kicsit más elrendezésben.

13 megjegyzés:

  1. Meseszép ez is épp úgy mint az első! Imádom a tortáidat,jó hozzád jönni:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett, nagyon ügyes vagy, bár az enyém sokkal jobb volt! :)

    VálaszTörlés
  3. Juuu, ez már megint GYÖNYÖRŰ!!! Gratulálok ahhoz, hogy megint ilyen csodálatosat alkottál!
    Kérlek! Indíts egy figurakészítő tanfolyamot!!! ;-)

    VálaszTörlés
  4. Egyre inkább azon gondolkodom, hogy mikor kérhetnék én is egy Pixie-tortát magamnak! Olyan szívesen megkóstolnám a tortáidat! A külseje természetesen mindig tökéletes! :)

    VálaszTörlés
  5. ÓÓÓÓÓóó ha férjez mehetnék ismét.....egészen biztosan téged kérnélek fel a tortakészítésére:))

    Drágám ismét remekeltél........a nászpár azért még elmegy a tetején....bár anélkül szebb valóban.

    VálaszTörlés
  6. Csak ismételgetném magamat (és a többieket)... :-)

    VálaszTörlés
  7. Kedves Pixie!
    Hosszú idő után - mert a cipős tortán már ámultam itt - ma jutottam el a blogodra valahogy (pontosabban a sógornőm ajánlására, mert tortát rendeltek tőlem, és jól hasznosítható ötleteket kerestem, ő meg azt mondta, hogy itt biztosan találok), és itt is felejtődtem vagy másfél órára... Lehidaltam. Eszméletlen szép tortákat alkotsz, még akkor is, ha mellette ott szerénykedsz,hogy hát tulajdonképpen csak úgy összecsaptad...:)) Bár én is így csapnék össze ilyen remekműveket... Gratulálok, őszintén,óriási, amit csinálsz, nem csoda, hogy sorban jelentkeznek nálad újabb és újabb tortákért.
    ÉS most esett le az is hogy mi már találkoztunk, a Gerbeaud-ban... Kár, hogy előtte nem mélyültem így el a blogodban, mert megrohamoztalak volna néhány kérdéssel!!!
    Sok sikert a továbbiakhoz,
    őszinte tisztelettel,
    Móni

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok! Ne haragudjatok, nem tudtam belépni a saját blogomba, hogy kommenteljek, de most pótlom!
    Nagyon szépen köszönöm a sok dícséretet, nagyon
    aranyosak vagytok! :)

    Anikó, Cecília, Trollanyu, Szilvi, Kata, Anna, Eszter, Dia, Juci, Ami, Marti, Maimoni! Köszönöm Nektek! :)

    Anna! Szerintem is! :D

    Eszter! Nem tudnék mit tanítani Nektek szerintem, főleg, hogy nem lenne időtök kivárni, mire elkészítem. :)

    Dia! A legközelebbi tortás talira hozhatna mindenki kóstolót. Mitszósz? :)

    Juci! Ez aztán az igazi dícséret! :)

    Móni! Annyira aranyos vagy! Nagyon szépen köszönöm!!! :) Megtisztelő, hogy ennyi időt eltöltöttél nálam. Én is sajnálom, hogy nem volt lehetőségünk többet beszélgetni, de remélem lesz még rá alkalom. :) Azért kérdezni kérdezhetsz bármikor, csak szólj, ha kell segítség! Szakértelmem az nincs, csak tapasztalatom! :)))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails