2011. december 2., péntek

Topsy turvy tavaszi színekben



Ez a torta is több hete készült már, de mint mondtam el vagyok maradva kicsit a blogolással. Második ferde tortás próbálkozásom, miután az elsővel úgy megküzdöttem. Most már sokkal rutinosabban álltam neki, tudtam, mire kell jobban odafigyelnem, így nem is stresszeltem magam annyira.

Kriszta, az ünnepelt, régi "megrendelőm", én csinálom már egy ideje a tortákat a családnak, így most a saját szülinapja okán hozzám fordult a férjecskéje, hogy meglepit szerezzen neki. Csak annyit mondott, hogy Krisztának nagyon tetszett az a bizonyos első topsy turvy, valami hasonlót szeretne, csak kisebbet, és tavaszi színekben. Mint utólag kiderült, ezek a baba-színek egyáltalán nem jönnek be neki, hát így bízzon az ember a párjában, hogy majd eltalálja az ízlését! :) Ennek ellenére saját bevallása szerint is nagyon tetszett neki a végeredmény, csak sokáig tartott, mire a kis család elfogyasztotta, mert kissé termetesre sikeredett.

Az alsó szint fekete erdő, a felső csokikrémmel volt töltve, kívül a szokásos fondant bevonat.


3 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon jól sikerült! Annyira profin készítesz mindent, csak ámulok! :-)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is fantasztikus:) Mindig ámulattal néztem az ilyen topsy-curvy tortákat, olyan látványosak.

    VálaszTörlés
  3. Wow! A lányom imádná, de én is! Az első topsy-truvy tortád után keresgéltem videókat a készítés menetéről. Nagyon trükkös, de nem egyszerű! Megemelem előtted az összes kalapom. :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails